UVJETI KORIŠTENJA

Korištenjem Internet stranice budispreman.com podrazumijeva da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima korištenja web stranice te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju, uključujući Pravila privatnosti i pravila u vezi s kolačićima.

Korištenjem sadržaja ove web stranica korisnik prihvaća sve eventualne rizike koji nastaju korištenjem ove web stranice te prihvaća koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Vlasnik stranice, Strukovna škola Vice Vlatkovića, se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ove web stranice, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ove web stranice, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ove web stranice.

Vlasnici i Administratori web stranice nastoje održati sve funkcionalnosti prilikom uporabe Internet stranice, no ne mogu jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovaraju za eventualnu nedostupnost stranice kao ni za štetu koja bi mogla nastati zbog prekida dostupnosti, neobjavljivanja odnosno brisanja sadržaja ili greške u radu stranice.

Strukovna škola Vice Vlatkovića ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama.

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranicama www.budispreman.com ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Strukovne škole, niti se smiju koristiti na bilo koji način koji može uzrokovati štetu Strukovnoj školi ili bilo kojoj trećoj strani. Pristanak možete zatražiti e-mailom na adresu: ured.ss-strukovna-vvlatkovica-zd@skole.hr .

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovim web stranicama mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Dopušteno je stavljati poveznicu Internetske stranice www.budispreman.com ili njenog sastavnog dijela na druge stranice.

Strukovna škola Vice Vlatkovića zadržava pravo izmjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na stranici, kao i uklanjanja sadržaja koji smatra neprimjerenim bez obaveze prethodne najave.


Strukovna škola Vice Vlatkovića zadržava pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja stranice budispreman.com bez obaveze prethodne najave te nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internetskim stranicama.

Pravila privatnosti
Politika kolačića